YETI

A valaha volt legfejlettebb Cryolipolízis készülék.
A hűtési folyamat során távolítja el a felesleges zsírsejteket.

BUREAU VERITAS ISO 9001: 2015

A tanúsítvány, amely igazolja, hogy a vállalati folyamatok a gyártástól az értékesítésig megfelelnek a nemzetközi szabvány által megállapított minőségi kritériumoknak.

BUREAU VERITAS ISO 13485: 2016

Speciális minőségirányítási rendszer szabvány az orvosi szektor vállalatai számára: ez a tanúsítvány tanúsítja, hogy az orvostechnikai eszközöket a szabványnak és más vonatkozó kötelező előírásoknak megfelelően gyártották.

0

évnyi kutatási tapasztalat

Szakértelem az orvostechnikai eszközök fejlesztésében

A világ vezető elektro-kozmetikai gyártója az innovatív orvos-kozmetológia területén.

Segítségre van szüksége?

Telefonon vagy e-mailen is elérhet minket.

Make Appoinement

A valaha volt legfejlettebb Cryolipolízis készülék

A Yeti Cryolipolízis készülék mindig is egy rendkívüli eszköz volt a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek csökkentésében és a PEFS (ödéma-fibrotikus pannikulopátia, azaz narancsbőr) nem-invazív módszerekkel történő kezelésében: mostantól egy új korszak kezdődik ebben a technológiában, a Yeti készülék egy magasabb szintre lép, biztonságosabb és hatékonyabb lesz, melyet tanúsítványok is bizonyítanak.

A Yeti Cryolipolízis készülékkel a zsírsejtek 20-30%-ot meghaladó térfogat csökkenése érhető el minden egyes kezelés során.

Eredmény

A műtéti úton történő zsírleszívással egyenértékű eredményeket ér el, a zsírsejtek 20-30%-os térfogat csökkenése érhető el minden egyes kezelés során.

Ügyfelek

Boldog ügyfelek! A pozitív szóbeszédnek köszönhetően ügyfeleinek a száma és az Ön forgalma is növekedni fog.

Megtérülés

Biztos befektetés: egy rendkívüli gépet visz haza, amely tartós nyereséget hoz.

A Yeti Cryolipolízis készülék a kontrollált hideg infúzió elvét követi a zsírszövetek eltávolításakor, hatékonyságát az is mutatja, hogy olyan eredményeket hoz, melyek az idő múlásával is állandóak. A Massachusetts Általános Kórház és a bostoni Harvard Egyetem (USA) kutatói által kifejlesztett módszert, a műtéti úton történő zsírleszívás valós alternatívájának tartják, azzal az előnnyel, hogy ez nem-invazív eljárás, így nem jelent kockázatot a páciens számára.

A Yeti készülék legkisebb alkotórészeit is gondos odafigyeléssel fejlesztették ki azért, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el, míg kívülről egy összetéveszthetetlen Made in Italy designt kapott, amely már az első pillantásra feltűnik.

A valaha volt legjobb teljesítményű jeladó

Az új Yeti Cryolipolízis kezelőfejek még hatékonyabbak és eredményesebbek a hűtésben, köszönhetően a forradalmian új belső mechanikának, amely növeli teljesítményüket.
A kezelőfej fő eleme nem korrodáló anyagból (alumínium, magnézium, mangán és szilícium ötvözete) készül, amely növeli a kezelőfej hosszú élettartamát, elkerülve annak progresszív korrózióját, a kezelés során használt fagyásgátló folyadékkal történő érintkezés során.

A Yeti gép eléri a még soha nem látott teljesítményt, könnyedséget és praktikusságot.

Gyorsabb hűtés

Állandó hőmérséklet

Jobb eredmények

A Yeti Cryolipolízis készülék kezelőfejei jelenleg az egyetlenek, amelyek 8 Peltier cellával vannak ellátva (ez 6-tal több, mint a hagyományos kezelőfejekben), ezek az alkotórészek felelősek a hűtésért, és a kezelőfej teljes felületén, 360°-ban vannak elrendezve, hogy teljes egészében lefedjék a kezelni kívánt zsírszöveteket, egyenletesen eloszlatva az ellenőrzött hideg infúziót, és biztosítva az egységes hőmérséklet eloszlást a teljes kezelendő területen.

Ilyen módon az energia optimális módon jut át a zsírszövetbe, elkerülve a hideg égési sérüléseket, és garantálva korábban még nem látott teljesítményt és eredményeket, maximális biztonság mellett.

Minimalizált kezelési költségek

Új berendezés és új kialakítás, amelyet kifejezetten a felhasználó által történő karbantartás megkönnyítésére és a kezelési költségek minimalizálására terveztek. Ezenkívül új, cserélhető kettős szűrőrendszert is beépítettünk a kezelőfejekbe, amely megakadályozza az eltömődést, kiküszöböli az eltömődést, a karbantartási költségek megtakarításával és a berendezés élettartamának meghosszabbításával.

A szokásos karbantartás nagyon egyszerű és gyors: egy egyszerű mozdulattal ki tudja venni a szűrőket a kezelőfej felső részéből és a fő elemének belsejéből.

Előnyök, megtérülés

Megéri megvásárolnia?

További információk a termékről

ZOOM konzultáció előtt érdemes átolvasni az itt közölt információkat, hogy több ismerete legyen a termékről és a kezelés hatásairól.

A Yeti Cryolipolízis készülék a kontrollált hideg infúzió elvét követi a zsírszövetek eltávolításakor, hatékonyságát az is mutatja, hogy olyan eredményeket hoz, melyek az idő múlásával is állandóak. A Massachusetts Általános Kórház és a bostoni Harvard Egyetem (USA) kutatói által kifejlesztett módszert, a műtéti úton történő zsírleszívás valós alternatívájának tartják, azzal az előnnyel, hogy ez nem-invazív eljárás, így nem jelent kockázatot a páciens számára.

Amennyiben a bőr alatti zsírszövet hőmérsékletét egy meghatározott időtartamra -5 °C és -10 °C közé csökkentjük, akkor a zsírsejtek apoptózisának (programozott sejthalál) folyamata aktiválódik. A vákuummal ellátott speciális kezelőfejek lehetővé teszik a beszívott bőrfelület egyenletes hűtését a Peltier-celláknak köszönhetően. A károsodott zsírsejtet, amely már nem képes ellátni a természetes funkcióját, a szervezet elnyeli, majd ezek a sejtek ismert metabolikus útvonalakon keresztül távoznak a szervezetből.

A Yeti Cryolipolízis készülékkel a zsírsejtek 20-30%-ot meghaladó térfogat csökkenése érhető el minden egyes kezelés során.

Az első alapvető változás a 4 új kezelőfej, amelyek rendkívül hatékonyak a hűtési folyamat során, köszönhetően az innovatív belső mechanikának, amely növeli a teljesítményt. A hűtési folyamat gyorsabb, emellett a kezelőfejek állandó hőmérsékletet tudnak tartani, így jobb eredményeket érnek el. A gép kezelője számára is nagy a változás, mivel a készülék könnyebben kezelhető, melyet a kezelőfejek súlyának csökkentése okoz, a karbantartása pedig még egyszerűbb és gyorsabb.

0 +

Elégedett ügyfél

0

Szabadalom

0 +

Partner

0 +

Orvos szakértő

Jöjjön el a következő bemutatónkra

Szeretné megismerni megoldásainkat és azt, hogy ezek a termékek hogyan újíthatják meg akár a teljes ügyfélkörét? Küldje el érdeklődését és meghívjuk a következő bemutatónkra!

Elérhetőségünk

A világ összes pontján vannak kozmetológiai partnereink

Európa: Magyarország, Ausztria, Svájc, Németország, Görögország, Portugália, Horvátország, Szerbia, Lengyelország, Csehország, Románia, Bulgária, Törökország, Litvánia

Ázsia: India, Izrael, Azerbajdzsán, Örményország, Egyesült Arab Emírségek, Libanon, Üzbegisztán

Afrika: Egyiptom,  Szenegál, Mozambik

Amerika: USA, Kanada, Mexikó

Kiskunmajsa

Széchenyi u. 10.

Calderara di Reno (BO)

Via Del Cerchio 1

Australia

77 Sydney Square West, SY. LB 21189

France

10 Avenue Square East, FR. LB 22432

Elégedettség

Partnereink 100%-osan elégedettek

Andrea

Évek óta súlyfelesleggel küzdök, különösen nehézzé vált a fogyás a gyermekeim születése után. Félve vágtam bele a Cryolipolisis kezelésbe, de ami az eredményt illeti maximálisan meg vagyok elégedve, az előtte-utána képek magukért beszélnek. A derék méretem 8 kezelés után már 11 c-el csökkent, ez 2 konfekció méretet jelent. Meg vagyok elégedve szeretném más területeken is kipróbálni a Yeti testkezelő berendezést.

Rózsa

Engem a felkaron felhalmozódott és megereszkedett zsírréteg frusztrált már évek óta. Lássuk be ezen a területen nehéz eredményt elérni ,akár diétával, akár testedzéssel Tehát valami olyan megoldást kerestem, ami lokálisan tudja megdolgozni a petyhüdt felkaromat. Így találtam rá a Yeti cryo-ra, ami hamar meggyőzött! 4-4 cm körfogat csökkenést eredményezett, és sokkal feszesebb lett a karom. Ezt továbbgondolva szintén ITS gépparkjából választottam hozzá egy utókezelést, amely a Shifu testkezelő lifting, bőrfeszesítő, fiatalító anti aging gép lett. Az eredmény csodálatos, köszönöm a cégnek.

Gábor

Sok éve testépítő versenyekre járok, szenvedélyem a sport, ahol elengedhetetlen a szőrtelen megjelenés. Sajnos minden szőrtelenítő eljárástól kipattogott a bőröm és begyulladt. Iszonyatosan fájt viszketett és nem volt túl esztétikus sem a látvány, pláne pinpadon. Elhatároztam, hogy a végleges szőrtelenítést kipróbálom a Stardust Med hi tech gépről találtam legtöbb pozitív véleményt, így én is ezt választottam. Teljesen fájdalommentes volt a kezelés és már az első kezelés után 30-40% szőr ritkulást tapasztaltam valamint teljesen lelasította a növekedési sebességet. Fantasztikus, nagyon meglepett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Érdeklődés

Meghívjuk a soron következő bemutatónkra, hogy megismerkedjen Ön is a legújabb technológiával.