OSMOLIPO

A kavitációtól a fordított ultrahangos ozmózisig a lokalizált zsírlerakódások csökkentése érdekében

BUREAU VERITAS ISO 9001: 2015

A tanúsítvány, amely igazolja, hogy a vállalati folyamatok a gyártástól az értékesítésig megfelelnek a nemzetközi szabvány által megállapított minőségi kritériumoknak.

BUREAU VERITAS ISO 13485: 2016

Speciális minőségirányítási rendszer szabvány az orvosi szektor vállalatai számára: ez a tanúsítvány tanúsítja, hogy az orvostechnikai eszközöket a szabványnak és más vonatkozó kötelező előírásoknak megfelelően gyártották.

0

évnyi kutatási tapasztalat

Szakértelem az orvostechnikai eszközök fejlesztésében

A világ vezető elektro-kozmetikai gyártója az innovatív orvos-kozmetológia területén.

Segítségre van szüksége?

Telefonon vagy e-mailen is elérhet minket.

Make Appoinement

A lokalizált zsírlerakódások csökkentése érdekében

A hagyományos kavitáció fordított ultrahangos ozmózissá fejlődött, amely ma a leghatékonyabb és legbiztonságosabb technológia mind a hipertrófiás, mind a hiperplasztikus zsírgyülemek kezelésére, mely tudományos laboratóriumunk folyamatos kutatási és fejlesztési munkájának eredménye.

Az Osmolipo a magánvállalkozás és az egyetemi laboratóriumok közös kutatásának eredménye a nem-invazív esztétikai gyógyászati technológiák területén, amely nagyszerű eredményeket hozott: a zsírszövetek csökkentésének eddigi leghatékonyabb és technológiailag legfejlettebb megoldása, amely az orvoskozmetika számára elérhető.

Eredmény

A zsírszövetek csökkentésének eddigi leghatékonyabb és technológiailag legfejlettebb megoldása.

Ügyfelek

Boldog ügyfelek! A pozitív szóbeszédnek köszönhetően ügyfeleinek a száma és az Ön forgalma is növekedni fog.

Megtérülés

Biztos befektetés: egy rendkívüli gépet visz haza, amely tartós nyereséget hoz.

Hogyan működik az ITS Group Osmolipo gépe

Minden a zsírfelhalmozódással kezdődik, a test azon területein, ahol a zsírszövetek nagyobb mennyiségben jelen vannak, alacsonyabb a lipolitikus aktivitás, amely a nemi hormonoknak és a túlzott táplálékbevitelnek is kedvez.

Ezek elkerülése hagyományos módszerekkel haszontalan: kizárólag a normális anyagcserével rendelkező területeken lesz zsírveszteség (általában arc, mell és felsőtest), azok a területek, ahol a tényleges zsírlerakódás van nem fognak változni, még inkább kihangsúlyozva így test diszharmóniáját. Csak a fordított ultrahangos ozmózissal csökkenthetjük jelentősen a hagyományos lipolitikus módszereknek – diéta, fizikai aktivitás, hagyományos kezelések – ellenálló területek zsírszöveteit.

Az Osmolipo kihasználja az ultrahang mikromechanikai hatásait, olyan erőteret indukálva az adipocitákon, amelyek fokozatosan növelik membránjuk permeabilitását, egészen addig a pontig, ahol a fordított ozmózis hatása kiváltódik, veszélyeztetve az adipocitát, elérve így a triglicerid folyadék távozását.

Előnyök, megtérülés

Megéri megvásárolnia?

0 +

Elégedett ügyfél

0

Szabadalom

0 +

Partner

0 +

Orvos szakértő

Jöjjön el a következő bemutatónkra

Szeretné megismerni megoldásainkat és azt, hogy ezek a termékek hogyan újíthatják meg akár a teljes ügyfélkörét? Küldje el érdeklődését és meghívjuk a következő bemutatónkra!

Elérhetőségünk

A világ összes pontján vannak kozmetológiai partnereink

Európa: Magyarország, Ausztria, Svájc, Németország, Görögország, Portugália, Horvátország, Szerbia, Lengyelország, Csehország, Románia, Bulgária, Törökország, Litvánia

Ázsia: India, Izrael, Azerbajdzsán, Örményország, Egyesült Arab Emírségek, Libanon, Üzbegisztán

Afrika: Egyiptom,  Szenegál, Mozambik

Amerika: USA, Kanada, Mexikó

Kiskunmajsa

Széchenyi u. 10.

Calderara di Reno (BO)

Via Del Cerchio 1

Australia

77 Sydney Square West, SY. LB 21189

France

10 Avenue Square East, FR. LB 22432

Elégedettség

Partnereink 100%-osan elégedettek

Andrea

Évek óta súlyfelesleggel küzdök, különösen nehézzé vált a fogyás a gyermekeim születése után. Félve vágtam bele a Cryolipolisis kezelésbe, de ami az eredményt illeti maximálisan meg vagyok elégedve, az előtte-utána képek magukért beszélnek. A derék méretem 8 kezelés után már 11 c-el csökkent, ez 2 konfekció méretet jelent. Meg vagyok elégedve szeretném más területeken is kipróbálni a Yeti testkezelő berendezést.

Rózsa

Engem a felkaron felhalmozódott és megereszkedett zsírréteg frusztrált már évek óta. Lássuk be ezen a területen nehéz eredményt elérni ,akár diétával, akár testedzéssel Tehát valami olyan megoldást kerestem, ami lokálisan tudja megdolgozni a petyhüdt felkaromat. Így találtam rá a Yeti cryo-ra, ami hamar meggyőzött! 4-4 cm körfogat csökkenést eredményezett, és sokkal feszesebb lett a karom. Ezt továbbgondolva szintén ITS gépparkjából választottam hozzá egy utókezelést, amely a Shifu testkezelő lifting, bőrfeszesítő, fiatalító anti aging gép lett. Az eredmény csodálatos, köszönöm a cégnek.

Gábor

Sok éve testépítő versenyekre járok, szenvedélyem a sport, ahol elengedhetetlen a szőrtelen megjelenés. Sajnos minden szőrtelenítő eljárástól kipattogott a bőröm és begyulladt. Iszonyatosan fájt viszketett és nem volt túl esztétikus sem a látvány, pláne pinpadon. Elhatároztam, hogy a végleges szőrtelenítést kipróbálom a Stardust Med hi tech gépről találtam legtöbb pozitív véleményt, így én is ezt választottam. Teljesen fájdalommentes volt a kezelés és már az első kezelés után 30-40% szőr ritkulást tapasztaltam valamint teljesen lelasította a növekedési sebességet. Fantasztikus, nagyon meglepett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Érdeklődés

Meghívjuk a soron következő bemutatónkra, hogy megismerkedjen Ön is a legújabb technológiával.