Narancsbőr (cellulit) kezelések: Mi működik valójában?

Ha a narancsbőr (cellulit) zavar, nem vagy egyedül. A vágyunk, hogy megszabaduljunk – vagy legalábbis csökkentsük – a narancsbőrt, számos kezelés kifejlesztéséhez vezetett. A nagy kínálat miatt nehéz lehet tudni, hogy mi az, ami működik, ha egyáltalán működik.

Ennek kiderítésére bőrgyógyászok kutatásokat végeztek. A kutatások, melyeket az Amerikai Bőrgyógyászati Egyesület (American Academy of Dermatology Association, röviden AAD) publikált azt mutatják, hogy a kezelések eredményességükben jelentősen különböznek, azaz amíg az egyikkel nagyon jó eredményeket érhetünk el, addig a másikkal csak a pénzünket pazaroljuk.

A legjobb eredményeket ezekkel a kezelésekkel érheted el a kutatás szerint:

Első helyen áll a lökéshullám terápia 

A lényeg: tanulmányok azt mutatják, hogy ez jelentősen csökkenti a narancsbőrt. Több kezelési alkalom szükséges a jelentős csökkenéshez.

A Soft Touch az ITS Group lökéshullám non-invazív terápia gépe, amelyről itt már írtunk, a piac egyik vezető technológiájával rendelkezik ezen a területen. Most kedvezménnyel kipróbálhatod nálunk! Klikk ide

Második helyen áll a Cellulaze™ lézeres beavatkozás

A cellulit kezelésére különböző típusú lézeres kezeléseket alkalmaznak.

A Cellulaze™ nevű invazív lézeres kezelés során egy apró lézert elnyelő szálat helyeznek a bőr alá. Amikor a lézer kiégeti a szálat, a lézerenergia felbontja a bőr alatti kidudorodó sávokat, amelyek narancsbőrt okoznak. Fontos tudni, hogy ezzel a kezeléssel megvastagodhat a bőröd. A bőr vastagítása segíthet csökkenteni a cellulit megjelenését.

A lényeg: a Cellulaze™ csökkentheti a narancsbőrt. Az eredmények tartóssága kb. 1 év.

Harmadik helyen áll a Subcision-Cellfina™ eljárás

A Cellfina™ nevű orvosi eljárás során a bőrgyógyász közvetlenül a bőr alá szúr egy tűt, hogy feltörje a bőr alatti kemény sávokat, amelyek a narancsbőrt okozzák.

A lényeg: kimutatták, hogy a Cellfina™ csökkenti a narancsbőr okozta bőrgödröcskéket. Egy 232 beteg bevonásával végzett vizsgálat során 99%-uk elégedett volt az eredménnyel. Az eredmény kb. 2 évig tart.

Negyedik helyen áll a vákuumos szövetvágás eljárás

Az eljárás során a bőrgyógyász kis pengéket tartalmazó eszközzel vágja le a kemény szalagokat. A szalagok levágása után a szövet felfelé mozdul, hogy kitöltse és eltávolítsa a gödrös bőrt.

A lényeg: ez egy hatékony kezelés lehet a narancsbőr csökkentésére. A tanulmány azt mutatja, hogy sok olyan betegnél, akik ezt a kezelést kapták, akár 3 évig is eltartottak az eredmények.

Ötödik helyen áll a fogyás

A lényeg: A túlsúly láthatóbbá teheti a narancsbőrt. Néhány ember számára a fogyás és az egészséges testsúly megőrzése csökkenti a narancsbőr mennyiségét. Ha azonban fogyás közben meglazul a bőröd, a narancsbőr észrevehetőbbé válhat.

Hatodik helyen áll az edzés

A lényeg: A több izom simábbá és feszesebbé teszi a bőrt. Ha a zsírt izomra cseréljük, a cellulit is halványodik.

A tanulmány szerint ez a 6 legeffektívebb eljárás, amiből van 3 non-invazív (azaz nem kell a bőrt megnyitni):

 • lökéshullám terápia
 • fogyás
 • edzés

Ráadásul a lökéshullám terápiát nevezték meg a leghatékonyabb terápiának mind közül. Gyere el stúdiónkba és próbáld ki a bőrödön most kedvezménnyel!

A tanulmány szerint ez a 6 legeffektívebb eljárás, amiből van 3 non-invazív (azaz nem kell a bőrt megnyitni):

 • lökéshullám terápia
 • fogyás
 • edzés

Ráadásul a lökéshullám terápiát nevezték meg a leghatékonyabb terápiának mind közül.

A Soft Touch lökéshullám legújabb gépének a bemutatója működés közben:

Hogyan működik az ITS Group Soft Touch gépe?

Soft Touch egy innovatív módszer a lökéshullámok alkalmazására a test narancsbőr által érintett területeire. Ezenkívül rendkívül hatékony a megelőző szakaszban, hatékonyan ellensúlyozza a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat.

A lökéshullámok olyan akusztikus hullámok, amelyek rövid idő alatt szállítják az energiamennyiséget a kezelni kívánt területre, elősegítve a regenerációs és helyreállítási folyamatokat, hogy a cellulitisz jelenségét kiváltó metabolikus aktivitásra hatással legyenek.

A mechanikus rezgések helyreállítják a kötőszövet rugalmasságát azáltal, hogy javítják a bőr tónusát és kiküszöbölik a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat, időtálló eredményekkel.

A készülék belsejében rendkívüli technológia található

A Soft Touch Lökéshullám kezelésének kulcsa a legújabb technológiával ellátott ballisztikus kezelőfejekben rejlik: egy exkluzív elektromágneses meghajtórendszer, amely kiküszöböli a hagyományos sűrített levegős rendszerek által okozott diszperziókat. Az exkluzív anyagok használata garantálja a gyors nyomásnövekedést nagyon rövid idő alatt, magas csúcsérték mellett.

Technológiailag rendkívül fejlett rendszer, amely lehetővé teszi a szövetekre alkalmazott nyomásimpulzusok 1000-szer hosszabb ideig tartó hatását, mint az egyszerű “lökéshullámok” esetében, olyan eredményekkel, amelyek a közelmúltig lehetetlennek tűntek.

Kezelés árak:

 • "S" Csomag (5-15cm²) 1 alkalom 20.000.-Ft
 • "S" Csomag (5-15cm²) 5+2 alkalom 100.000.-Ft
 • "S" Csomag (5-15cm²) 10+5 alkalom 200.000.-Ft
 • "M" Csomag (15-20cm²) 1 alkalom 30.000.-Ft
 • "M" Csomag (15-20cm²) 5+2 alkalom 150.000.-Ft
 • "M" Csomag (15-20cm²) 10+5 alkalom 300.000.-Ft
 • "XL" Csomag (20cm²) 1 alkalom 39.000.-Ft
 • "XL" Csomag (20cm²) 5+2 alkalom 195.000.-Ft
 • "XL" Csomag (20cm²) 10+5 alkalom 390.000.-Ft

Érdeklődsz? Megnéznéd, kipróbálnád az ITS Group Soft Touch lökéshullám technológiáját vagy más orvos-kozmetológiai gépeit?
Jelezd felénk és meghívunk a következő ingyenes bemutatónkra!

Iratkozz fel hírlevelünkre a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!