Miért a Soft Touch lökéshullámot válaszd a narancsbőr kezelésére?

Vörös Tünde

Ma már 15-16 éves kortól kezdve keseríti meg a narancsbőr (cellulit, latinul: adiposis edematosa) a lányok és nők életét, ami a bőr alatti kötőszövetben található kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás. Ez az egyenetlen zsírtöbblet egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrfelületnek.

A narancsbőr kialakulásának legfőbb oka

A narancsbőr kialakulását legfőképpen a genetika idézi elő. Nagy a különbség a nők és férfiak bőr alatti kötőszövetében és az anyagcseréjükben, ezek együttesen tehetők felelőssé a narancsbőr kialakulásáért.

A narancsbőr lényege, hogy a bőralján a zsírszövet (hypordermalis) lebenykéi nagyobb számban, gyakorlatilag zsírfelhalmozódásként betüremkednek a bőr irha (dermalis) rétegébe. Fontos tudni, hogy a narancsbőr (cellulit) nem összekeverendő a cellulitisszel, ami egy bakteriális úton létrejött bőrgyulladás.

Más okok, amik növelik a narancsbőr kialakulásának esélyét és mértékét

A genetikai adottságokon kívül a narancsbőr kialakulását és mértékét egyéb okok is befolyásolhatják, mint például a helytelen táplálkozás, a mozgáshiány, a túlzott alkohol és a dohányzás vagy akár a fogamzásgátló gyógyszerek szedése.

Itt találod a listát, amik jelentősen hozzájárulhatnak a narancsbőr kialakulásához:

  • A dehidratáció, a folyadékhiány és kevés folyadék fogyasztása, hiszen a folyadék nagyban közre játszik az anyagcserében. A folyadékfogyasztás, pl. a kötőszövetben felhalmozódó salakanyagok kiürítésénél jut fontos szerephez.
  • Az egészségtelen, zsíros vagy túlzásba vitt étkezés az egyik legfontosabb egyéb ok.
  • A lassú anyagcsere is a lényeges okok között szerepel. Az anyagcseréd sebessége nagyban összefügg az életmódoddal, étkezési szokásaiddal, mozgási, sportolási szokásaiddal.
  • Az előzőekből adódóan a sport és a mozgás jelentős szerepet kap a narancsbőr elleni védekezésben.

A narancsbőr csökkentése érdekében

A Soft Touch az ITS Group által megalkotott új Lökéshullám technológia, amely a narancsbőr (cellulit) által okozott esztétikai bőrhibák kezelésére jött létre: egy új radiális lökéshullám-rendszer, amely az energiát egy meghatározott területre koncentrálja, ugyanolyan módon, mint a fókuszált energia esetében, kihasználva ennek számos jótékony hatását.

Új elektromágneses generátort terveztünk, elkerülve a hagyományos sűrített levegős rendszerek összes energia-diszperziós problémáját. Példa nélküli 5 cm2 -es emissziós technológia a számottevő energiamennyiség átvitelére, amely szinergiában működik a vákuumrendszerrel, csökkentve a nem kívánt vontatási hullámokat és biztosítva a páciens számára a kezelés kiváló tolerálhatóságát.

A rendkívül fejlett kezelőszoftverrel vezérelt vákuumrendszer lehetővé teszi, hogy az akusztikus hullám csak a zsírrétegre korlátozódjon, és csak oda koncentrálja az energiát, ahová az eredmények elérése szempontjából szükséges. Azáltal, hogy a vákuumot lökéshullámokkal társítjuk, a hagyományos rendszereknél háromszor nagyobb szövetmennyiséget stimulálunk.

Egy lézeres szőrtelenítés tartóssága alatt ~90-120 alkalommal kell borotválni, ~60 alkalommal kell szőrtelenítő krémezni, ~15 alkalommal kell gyantáztatni, ~13 alkalommal kell epilátoroztatni. Ennyivel többször fordul elő a szőrök kinövése is, a tüsisedés és a bőr kipattogzása is, amit szeretnénk mindannyian elkerülni.

A Soft Touch lökéshullám legújabb gépének a bemutatója működés közben:

Hogyan működik az ITS Group Soft Touch gépe?

Soft Touch egy innovatív módszer a lökéshullámok alkalmazására a test narancsbőr által érintett területeire. Ezenkívül rendkívül hatékony a megelőző szakaszban, hatékonyan ellensúlyozza a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat.

A lökéshullámok olyan akusztikus hullámok, amelyek rövid idő alatt szállítják az energiamennyiséget a kezelni kívánt területre, elősegítve a regenerációs és helyreállítási folyamatokat, hogy a cellulitisz jelenségét kiváltó metabolikus aktivitásra hatással legyenek.

A mechanikus rezgések helyreállítják a kötőszövet rugalmasságát azáltal, hogy javítják a bőr tónusát és kiküszöbölik a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat, időtálló eredményekkel.

A készülék belsejében rendkívüli technológia található

A Soft Touch Lökéshullám kezelésének kulcsa a legújabb technológiával ellátott ballisztikus kezelőfejekben rejlik: egy exkluzív elektromágneses meghajtórendszer, amely kiküszöböli a hagyományos sűrített levegős rendszerek által okozott diszperziókat. Az exkluzív anyagok használata garantálja a gyors nyomásnövekedést nagyon rövid idő alatt, magas csúcsérték mellett.

Technológiailag rendkívül fejlett rendszer, amely lehetővé teszi a szövetekre alkalmazott nyomásimpulzusok 1000-szer hosszabb ideig tartó hatását, mint az egyszerű “lökéshullámok” esetében, olyan eredményekkel, amelyek a közelmúltig lehetetlennek tűntek.

Érdeklődik? Megnézné, kipróbálná az ITS Group Soft Touch lökéshullám technológiáját vagy más orvos-kozmetológiai gépeit?
Jelezze felénk és meghívjuk a következő ingyenes bemutatónkra!

Iratkozzon fel Ön is a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!