Ismered az ITS Group-ot és az orvos-kozmetikai megoldásainkat, gépeinket?
(2. rész)

Vörös Tünde

Mi is az orvos-kozmetológia?

Az orvostudomány és a kozmetika területe egyre jobban közelít egymáshoz, és vannak olyan kozmetikai eljárások, amikhez ugyan nem kell orvosi diploma, de nagyon hasonló eredményeket lehet elérni non-invazív eljárásokkal, mint az invazív plasztikai sebészettel.

Manapság sok olyan gép- és technológiai fejlesztés történik, amik a non-invazív beavatkozásokat (nincs vágás) részesítik előnyben a zsíreltávolítás, a bőrfeszesség, az öregedésgátlás és a nőgyógyászat területein. Ezek azok a területek, amikre fokozódó igény keletkezik társadalmunkban. Amíg a nyugati orvostudomány elsősorban az invazív beavatkozásokat preferálja, azaz a sebészi beavatkozásokat, addig gyakorlatilag ugyanolyan jó, sőt sok esetben még jobb eredményt el lehet érni ezekkel a fejlett technológiákkal az orvos-kozmetológia területén. Arról nem is beszélve, hogy a non-invazív beavatkozások fenntarthatósága sokkal jobb, mint az orvosi beavatkozásoké.

Milyen megoldásaink vannak?

Ezeket az orvos-kozmetológiai megoldásokat találod meg nálunk:

  • Zsírfagyasztás, zsíreltávolítás
  • Öregedésgátlás
  • Lézeres szőrtelenítés
  • Narancsbőr kezelés
  • Nőgyógyászat

Az előző részben bemutattuk a Yeti zsírfagyasztó, a Stardust Med lézeres szőrtelenítő és az Opera V nőgyógyászati gépünket.

Shifu Plus, a jövő öregedésgátlója

Harcol az arc és a test bőrfeszességének végleges megtartásáért, nem invazív technikákkal. Ez mostantól lehetséges, a Shifu Plusnak új esztétikai technológiának köszönhetően, a Fókuszált Ultrahangnak. Intenzív többvonalas sugárzással, ami a folyamatos tudományos és technológiai kutatási munka eredménye annak érdekében, hogy megalkossák az eddigi leghatékonyabb és legjobb teljesítményű Fókuszált Ultrahang gépet.

Mi, az ITS Group-nál, szakemberei vagyunk az élvonalbeli technológiák fejlesztésének az esztétikai orvoslásban. A Shifu Plus-szal pontos célkitűzésünk volt: egy olyan technológiát kifejleszteni az öregedésgátlásban, melynek eredményei összemérhetőek a sebészeti beavatkozásokkal. Köszönhetően egy elkötelezett és rendkívül jó szakmai csapatnak, illetve folyamatos újító, tudományos kutatásoknak, ma ez az elképzelés valósággá vált, az Intenzív Fókuszált Többvonalas Ultrahang új rendszerének megalkotásával.

A Shifu Plus végleg szakít a múlttal: mostantól végre létezik egy nem invazív technológia, amely az öregedésgátlásban olyan eredményeket mutat, melyek összevethetőek a sebészeti beavatkozásokkal, megmutatva így a világnak az esztétikai orvoslás sikereit, melyek nem sokkal ezelőttig, csak plasztikai sebészettel voltak elérhetők.

Rinova Plus Frax, monopoláris, bipoláris és frakcionált rádiófrekvencia
az arc és a bőr öregedésének csökkentéséért

Felejtse el azokat a rádiófrekvenciás készülékeket, amikkel eddig dolgozott: mostantól az Ön rendelkezésére áll a Rinova Plus Frax, a valaha volt leghatékonyabb és legnagyobb teljesítményű monopoláris, bipoláris és frakcionált rádiófrekvencia.

A munkánk alapjául szolgáló ötlet mindig is ugyanaz volt: a nem-invazív esztétikai kezelésekhez olyan technológiát létrehozni, amely hatékony és funkcionális, biztosítva így a tartós és rendkívül magas szintű eredményeket: a Rinova Plus Frax tökéletesen megvalósítja ezt az elképzelésünket.

A Rinova Plus Frax rádiófrekvenciája a legfejlettebb kombinált emissziós rendszer, amely forradalmian új technológiájú kezelést biztosít a bőr feszességéért, mind az arcon, mind a test más területein.

Az ITS Group Rinova Plus Frax Rádiófrekvenciás készüléke kapacitív és/vagy rezisztív energiaátadás elvét használja a biológiai szövetekben: ez azt jelenti, hogy a meghatározott frekvenciákon indukált energia gyors hőmérséklet-emelkedést okoz. Ez a mély és egységes felmelegedés, liftinghatást eredményez a kollagén rostok összehúzódásának köszönhetően, ugyanakkor stimulálja a fibroblasztokat újak létrehozására.

Az ITS csoport frakcionális transzduktorja szakaszosan 6 millió energiahullámot bocsát ki másodpercenként, kisméretű pontok mátrixába frakcionálva. A hőmérsékletet nagyon rövid időre 59-63°C-ra emelik, előidézve így a kollagén rostok teljes denaturálását, amelyek helyére új kollagén rostok termelődnek.

A kis pontokba történő frakcionált kisugárzás meghatározza a kollagén rostok hőhatását, amely azok felületi és mély átrendeződéshez vezet, a bőr fiziológiai újra-texturálását eredményezve. Ennek hatása az arc és a dekoltázs vonalának újradefiniálása, az arcbőr megemelkedése és a szemöldök ívének emelése, a bőr általános feszességének javítása.

Osmolipo, a lokalizált zsírlerakódások csökkentése érdekében

A hagyományos kavitáció fordított ultrahangos ozmózissá fejlődött, amely ma a leghatékonyabb és legbiztonságosabb technológia mind a hipertrófiás, mind a hiperplasztikus zsírgyülemek kezelésére, mely tudományos laboratóriumunk folyamatos kutatási és fejlesztési munkájának eredménye.

Az Osmolipo a magánvállalkozás és az egyetemi laboratóriumok közös kutatásának eredménye a nem-invazív esztétikai gyógyászati technológiák területén, amely nagyszerű eredményeket hozott: a zsírszövetek csökkentésének eddigi leghatékonyabb és technológiailag legfejlettebb megoldása, amely az orvoskozmetika számára elérhető.

Minden a zsírfelhalmozódással kezdődik, a test azon területein, ahol a zsírszövetek nagyobb mennyiségben jelen vannak, alacsonyabb a lipolitikus aktivitás, amely a nemi hormonoknak és a túlzott táplálékbevitelnek is kedvez.

Ezek elkerülése hagyományos módszerekkel haszontalan: kizárólag a normális anyagcserével rendelkező területeken lesz zsírveszteség (általában arc, mell és felsőtest), azok a területek, ahol a tényleges zsírlerakódás van nem fognak változni, még inkább kihangsúlyozva így test diszharmóniáját. Csak a fordított ultrahangos ozmózissal csökkenthetjük jelentősen a hagyományos lipolitikus módszereknek – diéta, fizikai aktivitás, hagyományos kezelések – ellenálló területek zsírszöveteit.

Soft Touch, a lökéshullám kezelések új generációja a narancsbőr kezelésére

A Soft Touch az ITS Group által megalkotott új Lökéshullám technológia, amely a narancsbőr (cellulit) által okozott esztétikai bőrhibák kezelésére jött létre: egy új radiális lökéshullám-rendszer, amely az energiát egy meghatározott területre koncentrálja, ugyanolyan módon, mint a fókuszált energia esetében, kihasználva ennek számos jótékony hatását.

Új elektromágneses generátort terveztünk, elkerülve a hagyományos sűrített levegős rendszerek összes energia-diszperziós problémáját. Példa nélküli 5 cm2 -es emissziós technológia a számottevő energiamennyiség átvitelére, amely szinergiában működik a vákuumrendszerrel, csökkentve a nem kívánt vontatási hullámokat és biztosítva a páciens számára a kezelés kiváló tolerálhatóságát.

A rendkívül fejlett kezelőszoftverrel vezérelt vákuumrendszer lehetővé teszi, hogy az akusztikus hullám csak a zsírrétegre korlátozódjon, és csak oda koncentrálja az energiát, ahová az eredmények elérése szempontjából szükséges. Azáltal, hogy a vákuumot lökéshullámokkal társítjuk, a hagyományos rendszereknél háromszor nagyobb szövetmennyiséget stimulálunk.

Soft Touch egy innovatív módszer a lökéshullámok alkalmazására a test cellulit által érintett területeire. Ezenkívül rendkívül hatékony a megelőző szakaszban, hatékonyan ellensúlyozza a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat.

A lökéshullámok olyan akusztikus hullámok, amelyek rövid idő alatt szállítják az energiamennyiséget a kezelni kívánt területre, elősegítve a regenerációs és helyreállítási folyamatokat, hogy a cellulit jelenségét kiváltó metabolikus aktivitásra hatással legyenek.

A mechanikus rezgések helyreállítják a kötőszövet rugalmasságát azáltal, hogy javítják a bőr tónusát és kiküszöbölik a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat, időtálló eredményekkel.

Megnézné, kipróbálná az ITS Group valamelyik orvos-kozmetológiai gépét?

Iratkozz fel hírlevelünkre a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!