Ismered az ITS Group-ot és az orvos-kozmetikai megoldásainkat, gépeinket?
(1. rész)

Vörös Tünde

Az ITS Group, az anyacégünk, a világ egyik legmagasabb minőségű orvos-kozmetológiai gépeket gyártó cége. Alapítója, Dr. Claudio Bellina, aki az esztétikai orvoslás területén szerzett nevet magának, mint fizikus-mérnök, 2012-ben döntött úgy két kollégájával, hogy saját márkát alapít. Így jött létre az ITS Group. Azóta elképesztő pályát futottak be, ma már a cég mérnökökkel, technikusokkal, orvosokkal, kutató fizikusokkal, minőségbiztosítási rendszerrel és kereskedelmi hálózattal is rendelkezik. Közvetlen értékesítési hálózattal működünk egész Olaszországban, 25 országban külföldi forgalmazókkal, valamint más országokban kereskedő cégek képviselik az anyacéget. Ausztrália kivételével az összes kontinensen jelen vagyunk.

Mi is az orvos-kozmetológia?

Az orvostudomány és a kozmetika területe egyre jobban közelít egymáshoz, és vannak olyan kozmetikai eljárások, amikhez ugyan nem kell orvosi diploma, de nagyon hasonló eredményeket lehet elérni non-invazív eljárásokkal, mint az invazív plasztikai sebészettel.

Manapság sok olyan gép- és technológiai fejlesztés történik, amik a non-invazív beavatkozásokat (nincs vágás) részesítik előnyben a zsíreltávolítás, a bőrfeszesség, az öregedésgátlás és a nőgyógyászat területein. Ezek azok a területek, amikre fokozódó igény keletkezik társadalmunkban. Amíg a nyugati orvostudomány elsősorban az invazív beavatkozásokat preferálja, azaz a sebészi beavatkozásokat, addig gyakorlatilag ugyanolyan jó, sőt sok esetben még jobb eredményt el lehet érni ezekkel a fejlett technológiákkal az orvos-kozmetológia területén. Arról nem is beszélve, hogy a non-invazív beavatkozások fenntarthatósága sokkal jobb, mint az orvosi beavatkozásoké.

Manapság sok olyan gép- és technológiai fejlesztés történik, amik a non-invazív beavatkozásokat (nincs vágás) részesítik előnyben a zsíreltávolítás, a bőrfeszesség, az öregedésgátlás és a nőgyógyászat területein.

Milyen megoldásaink vannak?

Ezeket az orvos-kozmetológiai megoldásokat találod meg nálunk:

 • Zsírfagyasztás, zsíreltávolítás
 • Öregedésgátlás
 • Lézeres szőrtelenítés
 • Narancsbőr kezelés
 • Nőgyógyászat

Yeti, a valaha volt leghatékonyabb Cryolipolízis (zsírfagyasztó) készülék

A Yeti Cryolipolízis készülék egy rendkívüli eszköz a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek csökkentésében és a PEFS (ödéma-fibrotikus pannikulopátia, azaz narancsbőr) nem-invazív módszerekkel történő kezelésében. Biztonságos és hatékony, melyet tanúsítványok is bizonyítanak. A Yeti Cryolipolízis készülékkel a zsírsejtek 20-30%-ot meghaladó térfogat csökkenése érhető el minden egyes kezelés során.

A Yeti Cryolipolízis készülék a kontrollált hideg infúzió elvét követi a zsírszövetek eltávolításakor, hatékonyságát az is mutatja, hogy olyan eredményeket hoz, melyek az idő múlásával is állandóak. A Massachusetts Általános Kórház és a bostoni Harvard Egyetem (USA) kutatói által kifejlesztett módszert, a műtéti úton történő zsírleszívás valós alternatívájának tartják, azzal az előnnyel, hogy ez nem-invazív eljárás, így nem jelent kockázatot a páciens számára.

A Yeti készülék legkisebb alkotórészeit is gondos odafigyeléssel fejlesztették ki azért, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el, míg kívülről egy összetéveszthetetlen Made in Italy designt kapott, amely már az első pillantásra feltűnik.

Stardust Med, a végleges, állandó és tartós szőrtelenítésért

Az esztétikai orvoslással foglalkozó szakemberek egyik kedvence a Stardust Med, az ITS Group új 3 hullámhosszas Dióda lézerét, ami most még erősebb, biztosabb és hatékonyabb. Amikor felkértek minket, hogy tervezzünk egy ilyen lézert, mi elfogadtuk a megkeresést. Sőt még tovább mentünk.

Egy összetéveszthetetlenül Made in Italy design-nal ellátott gépbe zártuk a leginnovatívabb technológiát, amely végül a legerősebb lézersugarat kibocsájtó diódát eredményezte, innovatív dupla hűtési rendszerrel, réz és arany makrocsatornákkal.

A Stardust Med-del a szőreltávolító kezelések soha nem látott eredményeket értek el. Egyesítettük egyetlen diódakészletben a 808 nm lézerteljesítményt, az Alexandrit 755 nm teljesítményét és az Nd: Yag 1064 nm hatékonyságát. Ily módon egy még teljesebb szőrtelenítésre képes, korábban nem látott eredményekkel.

Az ilyen összetett gépek – amely direkt hatással van a testre – tökéletesen megtervezettnek kell, hogy legyenek és folyamatos innovációkkal. Mi megcsináltuk és ezt folytatni is fogjuk a munkánkat.

Opera V, a nőgyógyászati problémák doktora

Az urogenitális rendellenességek a lakosság nagy százalékát érintik bármely életkorban, és nagymértékben befolyásolják az életminőséget. Eddig ezek a működési zavarok nem kaptak megfelelő terápiás kezelést, csak invazív típusú megközelítést, amely nem minden esetben szükséges.

Az Opera-V egy olyan eszköz, amelyet a női nemi szervek hatékony és fájdalommentes kezelésére terveztek. A készülék a szinergikus módon való működés érdekében rádiófrekvenciás és elektroporációs mechanizmus által adott energiaátviteli koncepción alapul. Az Opera-V-nek köszönhetően a kezelt szövetek alakja és szabályos működése jelentősen helyreáll.

Nőgyógyászati patológiák kezelése:
 • Krónikus kismedencei fájdalom
 • Dysmenorrhoea (fájdalmas havivérzés) és Dyspareunia (fájdalmas közösülés)
 • Vulvodynia (szeméremtesti fájdalom) és Vaginizmus
 • Atrófia, szárazság és hüvelyfiatalítás
 • Hüvelyi elasztózis
 • Stressz inkontinencia
 • Perineum (gát) rehabilitáció
 • Nőgyógyászati trauma
Tovább a 2. részhez…

Megnézné, kipróbálná az ITS Group Opera V nőgyógyászati vagy bármelyik másik gépét?

Iratkozz fel hírlevelünkre a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!