A hüvelyfiatalítás, mint a sokak által nem ismert beavatkozás

Számos nőgyógyászati probléma létezik, melyekkel már biztos te is találkoztál vagy legalább hallottál róluk. Lehet, hogy csak erősebb fájdalmak vagy komolyabb tünetek esetén látogattál meg te is egy szakembert, mert nem gondoltad, hogy nagy a baj. Ilyen elbagatellizált egészségügyi problémának számít a hüvelyi szárazság is.

A női hüvely fala normál körülmények között az ösztrogénnek köszönhetően folyadékréteggel védett, mely segíti éveken át megtartani a fal rugalmasságát és védelmet nyújt. Ha kellemetlen viszketést, szárazságot, gyakori vizelési ingert vagy esetleg fájdalmat tapasztalsz közösülés során, valószínűleg a hüvely szárazság okozta vaginális atrófiával van dolgod, ami a hüvely falának szárazságát, majd kezeletlen állapotban annak elsorvadását jelenti.

OKA

Sok nő mindennapját nehezíti meg kortól függetlenül, de legnagyobb kiváltó tényezője a hormonális változások által bekövetkezett alacsonyabb ösztrogén szint. A csökkent ösztrogénhormon miatt a hüvelyt borító nyálka termelődése lelassul a szervezetedben, hatására a fala elvékonyodik és kisebb rugalmassága által nehezen átjárható lesz.

Nem csak menopauza idején lehetsz érintett, hanem már a szoptatás alatt is. Az emelkedett prolaktin hormon hatással van a nyálkahártya védelmére, továbbá egyes gyógyszeres kezelések, rossz minőségű tisztálkodó szerek vagy pszichés problémák hatására is kialakulhat.

TÜNETEK

Lehet teljesen érdektelen tünetekkel jelentkezik nálad először a probléma, gyakrabban látogatod az illemhelyiséget, esetleg viszkető érzést tapasztalsz. Viszont idővel egyre több kellemetlenséget okoz, szúró fájdalmat közösüléskor, ami vérzéssel is együtt járhat, valamint vizeletürítéskor.

Ha dohányzol, a tüneteid csökkenthetők a leszokással, mivel a rendszeres dohányzás növeli az ösztrogénszint csökkenést. Ha a tünetek rövid időn belül nem szűnnek meg, célszerű felkeresned egy szakembert, aki a vizsgálatot követően fel fogja ajánlani a kezelési lehetőségeket.

KEZELÉS

A nőgyógyászati vizsgálaton az orvosod a prognózisodat követően a panaszok súlyosságának megfelelően határozza meg a kezelésed. Egyszerűbb esetben elegendő különböző gyógyszertári síkosítók, kúpok és krémek használata, melyek által az érintett területet regenerálja. A krémek hidratálják a hüvelyt, míg a sikosítók által a közösülés okozta fájdalmak csökkenthetők. Mivel serkentik a szövetek megújulását és tápanyagellátását is, a hüvely rugalmasságát hamar visszaszerzi.

A tünetek kezelésére megfelelő készítmények ezek, viszont, ha hormonális problémákból adódó tünet csak az atrófia, nem fogják magát a problémát megszüntetni. Hormonális probléma miatt ösztrogén külsődleges bevitele lesz a megoldás, ami történhet orálisan szedett alacsony hormontartalmú készítményekkel vagy hüvelyi ösztrogéntartalmú krémekkel helyi kezelésként. Ellenjavalt viszont emlődaganat, terhesség és szoptatás esetén.

HÜVELYFIATALÍTÁS

A betegellátásban alkalmazott invazív módszerek közé sorolható a műtéti hüvelyfiatalítás is. A beavatkozás során a külső vagy belső hüvelyfal károsodik, melynek gyógyulási ideje 4-5 hét is lehet. Hegképződéssel jár, és magát az elvékonyodott és száraz hüvelyfal valódi okát nem szünteti meg. A hétköznapokba való visszatérés lassan és fokozatosan valósulhat meg, ezalatt az intimitás sem megengedett. A rutinműtét során plasztikával összeszorítják a hüvelyt, melyet hüvelylazaság és inkontinencia esetén alkalmaznak.

OPERA V

Ezzel ellentétben az Opera-V orvostechnikai eszköz segítségével non-invazív módon, érzéstelenítés nélkül és fájdalommentesen kezelnek. Kettős rendszere által egyszerre éri el a sejtek oxigénellátásának javulását és ezzel regenerációját, valamint a gyors és hatóanyag-bejuttatást a szövetekbe fájdalom nélkül.

A kezelést igénybe vevők már 3 alkalmat követően pozitív változásokról számoltak be, fájdalmaik csökkentek, kellemetlen vizelési ingerük enyhült és fokozódott szexuális libidójuk. Ha te is több mint 10.000 elégedett ügyfél példáját követve igénybe vennéd az Opera-V nyújtotta hatékonyt kezeléseket, de még bizonytalan vagy a döntést illetően, online elérhető ingyenes zoom és telefonos konzultáció keretein belül munkatársaink segítenek választ találni kérdésedre!

A kezelést igénybe vevők már 3 alkalmat követően pozitív változásokról számoltak be, fájdalmaik csökkentek, kellemetlen vizelési ingerük enyhült és fokozódott szexuális libidójuk.

Mi az Opera V nőgyógyászati gép? Mire használható?

Az urogenitális rendellenességek a lakosság nagy százalékát érintik bármely életkorban, és nagymértékben befolyásolják az életminőséget. Eddig ezek a működési zavarok nem kaptak megfelelő terápiás kezelést, csak invazív típusú megközelítést, amely nem minden esetben szükséges.

Az Opera-V egy olyan eszköz, amelyet a női nemi szervek hatékony és fájdalommentes kezelésére terveztek. A készülék a szinergikus módon való működés érdekében rádiófrekvenciás és elektroporációs mechanizmus által adott energiaátviteli koncepción alapul. Az Opera-V-nek köszönhetően a kezelt szövetek alakja és szabályos működése jelentősen helyreáll.

Nőgyógyászati patológiák kezelése:

 • Krónikus kismedencei fájdalom
 • Dysmenorrhoea (fájdalmas havivérzés) és Dyspareunia (fájdalmas közösülés)
 • Vulvodynia (szeméremtesti fájdalom) és Vaginizmus
 • Atrófia, szárazság és hüvelyfiatalítás
 • Hüvelyi elasztózis
 • Stressz inkontinencia
 • Perineum (gát) rehabilitáció
 • Nőgyógyászati trauma

Opera V : Eredmények 3 kezelés után

80%:

 • Fibrómától kialakult hasi fájdalom csökkenése
 • Vizeletveszteség és az inger kényelmetlenségének csökkenése
 • Fokozott külső hidratáltság és hüvelyi síkosság

70%:

 • Krónikus kismedencei fájdalom csökkenése
 • Csökken a fájdalom az anális záróizom trigger pontjaiban
 • Fokozott szexuális libidó

Opera V : Eredmények 8 kezelés után

90%:

 • Csökken a fájdalom a puborektális trigger pontokban
 • A Dyspareunia (fájdalmas közösülés) és a Vaginizmus rendellenességek csökkenése

75%:

 • Az endometriózis okozta krónikus kismedencei fájdalom csökkenése
 • A hátfájás csökkenése a menstruációs ciklus alatt

Az Opera-V egy olyan készülék, amely a rádiófrekvenciát elektroporációval kombinálva a hatóanyagok bejuttatására non-invazív megközelítéssel ér el eredményt. Ennek a kombinált megközelítésnek köszönhetően az eredményeket 2 különböző és kombinált rendszer adja:

 1. Sejt reakciós rendszer: a rádiófrekvenciás energiaátvitel a sejtanyagcsere újraaktiválásához vezet.
 2. Dermo aktív rendszer: Az elektroporáció kiterjeszti a transzdermálisan beadható gyógyszerek körét. Az a lehetőség, hogy a készülék együttesen használható hatóanyagokkal kombinálva lehetővé teszi bármely természetes hatóanyag szállítását és a kezelések hatékonyságának maximalizálását.

A kezelés hatékony, fájdalommentes, köszönhetően a paramétereknek és az alkalmazható anyagok sokféleségének, a kezelés testre szabható a páciens igényeinek megfelelően.

A tanulmány szerint ez a 6 legeffektívebb eljárás, amiből van 3 non-invazív (azaz nem kell a bőrt megnyitni):

 • lökéshullám terápia
 • fogyás
 • edzés

Ráadásul a lökéshullám terápiát nevezték meg a leghatékonyabb terápiának mind közül.

A Soft Touch lökéshullám legújabb gépének a bemutatója működés közben:

Megnézné, kipróbálná az ITS Group Opera V nőgyógyászati gépét?

Iratkozz fel hírlevelünkre a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!