A CRYOLIPOLÍZIS

A testünk azért van, hogy láthassák nem azért, hogy eltakarjuk.

BUREAU VERITAS ISO 9001: 2015

A tanúsítvány, amely igazolja, hogy a vállalati folyamatok a gyártástól az értékesítésig megfelelnek a nemzetközi szabvány által megállapított minőségi kritériumoknak.

BUREAU VERITAS ISO 13485: 2016

Speciális minőségirányítási rendszer szabvány az orvosi szektor vállalatai számára: ez a tanúsítvány tanúsítja, hogy az orvostechnikai eszközöket a szabványnak és más vonatkozó kötelező előírásoknak megfelelően gyártották.

0

évnyi kutatási tapasztalat

Szakértelem az orvostechnikai eszközök fejlesztésében

A világ vezető elektro-kozmetikai gyártója az innovatív orvos-kozmetológia területén.

Segítségre van szüksége?

Telefonon vagy e-mailen is elérhet minket.

Make Appoinement

Mi az a cryolipolízis?

A kriolipolízis egy olyan természetes, nem invazív módszeren alapszik, amely a zsírsejtek eltávolítására ösztönzi a testet, azzal, hogy kiteszi azokat egy hűtési folyamatnak.

A Yeti készülék működésének két összetevője van:

 1. a kezelőfej a vákuum segítségével magában tartja a kezelni kívánt bőrfelületet;
 2. a kezelt bőrfelületet alacsony hőmérsékletre hűti.

Köszönhetően annak, hogy a zsírsejtek érzékenyebbek a hidegre, mint más sejtek, a test inaktívnak érzékeli őket, ami apoptózist (programozott sejthalált) vált ki. Néhány héten belül a helyi zsírlerakódásnak akár a 25-30%-a is eltűnhet.

Eredmény

A műtéti úton történő zsírleszívással egyenértékű eredményeket ér el, a zsírsejtek 20-30%-os térfogat csökkenése érhető el minden egyes kezelés során.

Ügyfelek

Boldog ügyfelek! A pozitív szóbeszédnek köszönhetően ügyfeleinek a száma és az Ön forgalma is növekedni fog.

Megtérülés

Biztos befektetés: egy rendkívüli gépet visz haza, amely tartós nyereséget hoz.

Azon esetek, amikor a kezelés ellenjavallt:

 • Pacemaker és/vagy beültetett elektronikus eszköz
 • Fém protézis vagy beültetett eszköz a kezelni kívánt terület közelében
 • Terhesség és szoptatás
 • Dermatitisz, herpesz, ekcéma és más bőrbetegségek
 • Bőrirritáció, nyílt seb vagy fertőzés a kezelni kívánt bőrfelületen
 • Anyagcserebetegség
 • Daganatos megbetegedések
 • Krónikus légzési elégtelenség
 • Vese és/vagy máj elégtelenség
 • Spasztikus bénulás
 • Sérv és/vagy divertikulitisz
 • Epilepszia
 • Hideg agglutinin betegség
 • Perifériás keringési elégtelenségről
 • Neuropátiás zavarok, mint posztherpeszes neuralgia vagy diabéteszes neuropátia
 • Krioglobulinémia
 • Hidegkiütés
 • Haemoglobinuria
 • Raynaud szindróma
 • Fagyási sérülés
 • Visszér, visszérgyulladás, visszér-thrombózis
 • Szívbetegség
 • Problémás megjelenésű anyajegy
 • Kiskorúak, kivéve orvosi javaslattal

Gyorsabb hűtés

Állandó hőmérséklet

Jobb eredmények

Apoptózis (programozott sejthalál)

A többsejtű organizmusokban azok a sejtek, amelyekre már nincs többé szükség vagy fenyegetést jelentenek az organizmusra, egy szigorúan szabályozott folyamat során eltávolításra kerülnek. Ennek a folyamatnak a neve az apoptózis vagy más néven fiziológiás sejthalál. Ez egy olyan folyamat, amely az életünk során a testünkben folyamatosan zajlik.

Az apoptózis folyamata extracelluláris és intracellularis molekuláknak köszönhetően aktiválódik. A folyamat speciális fehérjebontó enzimek által van szabályozva, amelyeket kaszpázoknak nevezünk, ezek váltják ki a speciális fehérjék szétesésének a folyamatát a sejtmagban és a citoplazmában. A sejt szétesik apró hólyagokra, amelyeket apoptotikus testeknek nevezünk, és amelyek végül eltávolításra kerülnek a fagociták által. A folyamat teljes egésze alatt, ellentétben a nekrózissal, a sejtmembrán sértetlen, így a sejt tartalma nem áramolhat ki.

A modulált vákuumos kriolipolízis hatásai

A szelektív zsíreltávolítás annak a ténynek köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel, illetve az hideg által okozott sérülésekkel szemben, mint a felettük elhelyezkedő bőrfelület.

A zsírszövetet először a kezelőfej, a vákuum hatás segítségével beszívja, majd alacsony hőmérsékletre hűti. A zsírsejtek kikristályosodnak, így a szervezet inaktívnak tekinti őket elindítva így az apoptózis folyamatát. A bőr nem károsodik a hideg hatására köszönhetően egy a fagyást megakadályozó membránkendő használatának. Ezen felül a vákuum modulációja folyamatos masszázst biztosít, amely elősegíti a bőr vér- és oxigénellátását.

Három nappal a kezelés után megfigyelhető a gyulladásos sejtek beáramlása. A gyulladásos folyamat általában a 14. napon tetőzik, amikor a zsírsejteket körülvették a hisztiociták, a neutrofilok, a limfociták és más mononukleáris sejtek. A kezelés utáni 14-28. napon a makrofágok és más fagociták körülveszik, beborítják és felemésztik a zsírsejteket. Négy héttel a kezelés után a gyulladás és zsírsejtek száma csökken. Egy kezelés után a zsírsejtek csökkenése eléri a 25%-ot.

A szervezetben lévő zsírsejtek száma a folyamat végén stabilizálódik: az önmagában felhalmozott zsír mennyisége változik. Így a kriolipolízissel végzett zsírsejt eltávolítás tartós tud lenni, és ha egy egészséges életvitellel és egy helyes étrenddel van párosítva, akkor a zsírsejtek későbbi térfogat növekedése is elkerülhető. A helyi zsírszövetek eltávolítása utáni állapot tartós marad.

0 +

Elégedett ügyfél

0

Szabadalom

0 +

Partner

0 +

Orvos szakértő

Jöjjön el a következő bemutatónkra

Szeretné megismerni megoldásainkat és azt, hogy ezek a termékek hogyan újíthatják meg akár a teljes ügyfélkörét? Küldje el érdeklődését és meghívjuk a következő bemutatónkra!

Elérhetőségünk

A világ összes pontján vannak kozmetológiai partnereink

Európa: Magyarország, Ausztria, Svájc, Németország, Görögország, Portugália, Horvátország, Szerbia, Lengyelország, Csehország, Románia, Bulgária, Törökország, Litvánia

Ázsia: India, Izrael, Azerbajdzsán, Örményország, Egyesült Arab Emírségek, Libanon, Üzbegisztán

Afrika: Egyiptom,  Szenegál, Mozambik

Amerika: USA, Kanada, Mexikó

Kiskunmajsa

Széchenyi u. 10.

Calderara di Reno (BO)

Via Del Cerchio 1

Australia

77 Sydney Square West, SY. LB 21189

France

10 Avenue Square East, FR. LB 22432

Elégedettség

Partnereink 100%-osan elégedettek

Andrea

Évek óta súlyfelesleggel küzdök, különösen nehézzé vált a fogyás a gyermekeim születése után. Félve vágtam bele a Cryolipolisis kezelésbe, de ami az eredményt illeti maximálisan meg vagyok elégedve, az előtte-utána képek magukért beszélnek. A derék méretem 8 kezelés után már 11 c-el csökkent, ez 2 konfekció méretet jelent. Meg vagyok elégedve szeretném más területeken is kipróbálni a Yeti testkezelő berendezést.

Rózsa

Engem a felkaron felhalmozódott és megereszkedett zsírréteg frusztrált már évek óta. Lássuk be ezen a területen nehéz eredményt elérni ,akár diétával, akár testedzéssel Tehát valami olyan megoldást kerestem, ami lokálisan tudja megdolgozni a petyhüdt felkaromat. Így találtam rá a Yeti cryo-ra, ami hamar meggyőzött! 4-4 cm körfogat csökkenést eredményezett, és sokkal feszesebb lett a karom. Ezt továbbgondolva szintén ITS gépparkjából választottam hozzá egy utókezelést, amely a Shifu testkezelő lifting, bőrfeszesítő, fiatalító anti aging gép lett. Az eredmény csodálatos, köszönöm a cégnek.

Gábor

Sok éve testépítő versenyekre járok, szenvedélyem a sport, ahol elengedhetetlen a szőrtelen megjelenés. Sajnos minden szőrtelenítő eljárástól kipattogott a bőröm és begyulladt. Iszonyatosan fájt viszketett és nem volt túl esztétikus sem a látvány, pláne pinpadon. Elhatároztam, hogy a végleges szőrtelenítést kipróbálom a Stardust Med hi tech gépről találtam legtöbb pozitív véleményt, így én is ezt választottam. Teljesen fájdalommentes volt a kezelés és már az első kezelés után 30-40% szőr ritkulást tapasztaltam valamint teljesen lelasította a növekedési sebességet. Fantasztikus, nagyon meglepett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Érdeklődés

Meghívjuk a soron következő bemutatónkra, hogy megismerkedjen Ön is a legújabb technológiával.