3 ok, ami miatt érdemes a gyantázásról a lézeres szőrtelenítésre váltani

Tudtad, hogy a nők átlagosan 7.000.000 forintot költenek gyantázásra, hogy megszabaduljanak a nem kívánt szőrszálaktól életük során?
Ez nem csak sok pénz, de a gyantázás eredménye nem tartós. Ha szeretnél megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól, és könnyed, sima bőrre vágysz, íme 3 ok, miért válaszd a lézeres szőrtelenítést a gyantázás helyett.

1. Eredmények

A gyantázás eredménye nem tartós. A gyantát a szőr növekedésével ellentétes irányban viszik fel, majd hirtelen letépik, ami a szőrszálakat gyökerüknél fogva tépi ki. Ha a nem kívánt szőrszálak túl rövidek, a viasz nem tudja jól megragadni a szőrszálat, és nem kerülnek kihúzásra.

Ahhoz, hogy az eredmény szuper legyen, a következő gyantázás előtt legalább egy centisre meg kell növesztened a nem kívánt szőrzetet. Sajnos a gyantázás eredménye csak néhány hétig tart, ezért újra és újra gyantáztatnod kell, amihez pedig mindig meg kell növesztened a szőrszálakat.

A lézeres szőrtelenítés eredményei hatékonyak. Jelentős eredmények már néhány lézeres kezelés után láthatók, de a folyamat befejezéséhez több kezelésre van szükség. A szőrszálaktól és a kezelt területtől függően a kezelési program jellemzően akár 18 hónapig is eltarthat. Miután elérjük a kívánt mértékű szőrzetcsökkentést, onnantól az üde, sima és fiatalos bőröddel élhetsz, már csak 1-1 fenntartó, emlékeztető kezelésre lesz szükség.

2. Ár összehasonlítás

A rendszeres gyantázás költsége több millió forintra rúghat az életed során. Amíg gyantázol, addig továbbra is pénzt fogsz költeni a nem kívánt szőrszálak eltávolítására. Attól függően, hogy hány területet gyantázol, a végén sok százezer, majd millió forintot fogsz költeni.

A lézeres szőrtelenítés élettartam költségei nagyon kedvezőek a gyantázással összehasonlítva. A szőrnövekedéstől és attól függően, hogy hány területet szeretnél kezelni, csak minimális összeget fogsz költeni a gyantázáshoz képest. A lézeres szőrtelenítés a leggazdaságosabb módszer a nem kívánt szőrzet eltávolítására, mivel pénzt és időt takarítasz meg. A referenciaszalonunk kezelési árlistához kattints ide.

Itt megtekintheted az ITS Group Stardust Med mobil lézeres szőrtelenítőjét működés közben:

Nézzünk meg egy nagyságrendi kalkulációt 30 évre:

Terület: Bajusz
Gyantázás esetén: 600 Ft/alkalom
Havi gyakorisággal számítva egy évre: 600 Ft x 12 alkalom = 7 200 Ft
Ez 30 évre: 7 200 Ft x 30 év = 216 000 Ft
Lézeres szőrtelenítésnél: 15 000 Ft /alkalom
Biztos hatás érdekében 8 alkalommal számolva: 15 000 Ft x 8 alkalom = 120 000 Ft

Ez bármelyik módszernél ugyanilyen egyszerűen kiszámítható. Következtetve a példából, arra kapunk bizonyítékot, hogy hosszú távon az olcsóbb a drágább, azaz ami elsőre kevesebbnek tűnik, idővel a duplájába kerül.

Ráadásul a költség különbségeken kívül ott van még az életminőségi különbség, azaz a gyantához meg kell növesztened pár hetente az eltávolítandó szőrzetet, ami sem esztétikailag, sem pedig élményoldalról nem jó.

3. A kezelés élménye

A gyantázás fájdalmas. Miután a gyantát felvittük a kezelt területre, a szőrszálakat kitépjük. Nem titok, hogy a gyantázás nagyon fájdalmas, persze, mint mindenhez, ehhez is hozzá lehet szokni. Kérdés, hogy miért szoknál hozzá, ha van jobb megoldás is?

A lézeres szőrtelenítéssel járó kellemetlen érzés lényegesen kisebb, mint a gyantázásé. Sok lézeres szőrtelenítésre járó vendég úgy írja le az érzést, mintha egy kis gumiszalag csattanna a bőrén, és az érzés 1-2 másodpercig tart. Az ITS Group Stardust Med dióda lézeres szőrtelenítője egy speciális készülék, amely hűti a bőrt, csökkenti a gyulladást és ellazítja a testet, hogy a kezelés kényelmes legyen. Ha a gyantázás fájdalmát elviselted, akkor a lézeres szőrtelenítés egy igazán kellemes élmény lesz ahhoz képest.

Megfizethető árainkkal a lézeres szőrtelenítés sok pénzt takarít meg a számodra, plusz a legjobb eredményeket nyújtja az élethosszig tartó gyantázáshoz képest. Az eredmények fokozatosan épülnek fel, ha követed a kezelési tervbe foglaltakat, az eredményed életre szóló lesz!

A legjobb árakat, tapasztalatot és eredményeket kínáljuk minden vendégünk és üzleti partnerünk számára is. Képzett és tapasztalt munkatársaink elkötelezettek amellett, hogy a legjobb élményt nyújtsák Neked, hogy magabiztosnak érezd magad, és ne kelljen aggódnod a nem kívánt szőrzet miatt.

Hogyan működik az ITS Group Stardust Med gépe

Az új Stardust Med-del kihasználjuk a Szelektív Akkumulációs Fototermolízis elvét, amelynek köszönhetően a lézernyaláb energiája, kifejezetten csak azokat a részeit érinti a szövetnek, amelyet arra használnak, hogy a fény eltérő abszorpciót érjen el különböző hullámhosszon, figyelembe véve a bőr hőrelaxációs idejét (TRT).

A cél pontos elérésére, csak a legfejlettebb gépek képesek, amik a megfelelő mennyiségű energiát terjesztik, a megfelelő időtartamig. Ilyen módon a lézernyalábot kizárólagosan a hajhagyma nyeli el, és a hő felhalmozódása folytán károsodik, veszélyeztetve a csírázó papillával folytatott enzimatikus cserét és ezáltal a haj életciklusát.

Gyors használat, amely hatékony és tartós. Az új Stardust Med Lézer garantálja rövid időn belül a hajhagymák 90%-os ritkulását.

Érdeklődik? Megnézné, kipróbálná az ITS Group lézeres szőrtelenítőjét vagy más orvos-kozmetológiai gépeit?
Jelezze felénk és meghívjuk a következő ingyenes bemutatónkra!

Iratkozzon fel Ön is a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!